Shbas xxx

Rated 3.88/5 based on 558 customer reviews

Ekipi është në fakt i përfshirë në një komplot vdekjeprurës, që synon të bëjë të përplasen të gjitha qeveritë e botës.Në Shtetet e Bashkuara, Departamenti i Drejtësisë ka hapur një hetim për të drejtat civile, lidhur me goditjen e turmës me makinë gjatë një proteste kundër një demonstrate të nacionalistëve të bardhë në Sharlotsville të Virxhinias.

I kërkuari numër 1 quhet Lavdrim Muhaxheri i njohur edhe me emrin “Kasapi i Ballkanit”, i njohur sidomos për terrorin e shpërndarë nëpër rrjet në vitin 2014, kur 29-vjeçari, shqiptar nga Kosova postonte pamje dhe foto të atyre që ai i emërtonte si “tradhtarë”.Mesazhi ynë është i qartë dhe i thjeshtë: Shkoni në shtëpi", tha zoti Mc Auliffe në një konferencë shtypi. E drejta e fjalës nuk është e drejtë për dhunë," tha ai në Tweeter.‘Demonstrim skandaloz’​ Presidenti Donald Trump, duke folur të shtunën vonë nga Nju Xhersi, dënoi “demonstrimin skandaloz të urrejtjes, fanatizmit dhe dhunës nga të gjitha palët,” në Sharlotsvil.Zoti Trump, i cili po përgatitej të nënshkruante një projekt-ligj për të zgjeruar programin e kujdesit shëndetësor për veteranët, bëri thirrje për "rivendosjen e shpejtë të rendit dhe ligjit" në qytet, duke shtuar se "asnjë qytetar nuk duhet të ketë kurrë frikë për sigurinë e tij." Pas nënshkrimit të projektligjit, ai nuk iu përgjigj pyetjeve të gazetarëve.Një gazetar kërkoi që ai të shpjegonte se çfarë nënkuptonte me fjalët “nga të gjitha palët”.

Leave a Reply